Skip to content

Geluidsdragers digitaliseren

Bijna iedereen heeft ze wel ergens liggen: Oude geluidsbanden in 2- of 4-sporen, van 2,4cm/sec – 38cm/sec, van 8cm spoeltje tot 26cm pancakes, 33 toeren langspeelplaten, 45 toeren (disco)singles maar ook 78 toeren platen, compact cassettes en mini-disks.

Bijna niemand heeft nog de bijbehorende apparatuur en om te horen wat er op staat moet je die wel hebben! Voor al deze oude geluidsdragers heb ik nog goed werkende analoge afspeelapparatuur, veelal met kennis en liefde gerestaureerd en geconserveerd…

Voor deze service hanteren wij uitzonderlijk lage tarieven, gewoon omdat we het leuk vinden om mensen dierbare herinneringen terug te geven…

Bel of mail even om jouw specifieke opdracht te bespreken.

De resultaten, meestal een MP3 bestand, worden via een beveiligde cloud account aan de opdrachtgever beschikbaar gesteld, maar een kopie op een CD of USB stick kan tegen een kleine meerprijs ook worden geregeld.

Vintage audio service:

Je kunt ook bij mij terecht voor kleine reparaties, schoonmaken en afregelen van vintage audio apparatuur zoals bandrecorders, casetterecorders, draaitafels, etc.

[vc_single_image image=”624″ img_size=”large” css_animation=”rotateIn” alignment=”right”]
Back To Top