Binnen de fotografie heb ik o.a. de volgende mogelijkheden

Reportage fotografie:

HaPe media is gespecialiseerd in reportage fotografie. Denk aan recepties, bedrijfsfeesten, maar ook uitvaartreportages. Door gebruik te maken van een van de meest lichtgevoelige Sony dslr camera’s  van dit moment in combinatie met snelle lenzen (F 1,4 – 2,8) kan ik in bijna alle omstandigheden goede kwaliteit foto’s maken zonder storende flits.

Productfotografie:

Ook het maken van productfoto’s voor webshops kan ik perfect voor je verzorgen, zowel in een studio als op lokatie.

Mega-panoramafoto’s:

Voor landschappen en architectuur fotografie maak ik gebruik van een speciale techniek – z.g. photo-stitching – waarbij er met een speciale statiefkop een serie ingezoomde detailopnames wordt opgenomen, die met speciale software worden samengevoegd tot één mega-grote panoramafoto. Zo’n foto kun je dan gebruiken om een mega-grote afbeelding te laten afdrukken voor op een wand of gebruiken voor mega multi-beamer projecties met groot detail.

Ook online zijn er bijzondere mogelijkheden: Wat te denken van een Gigapanfoto van een zojuist opgeleverd gebouw, waarbij later door in te zoomen elke barst in een baksteen terug is te vinden door met een factor 10 of nog meer in te zoomen op de opleverfoto!

360° Panorama’s:

Alsof je zelf op de plaats van de camera staat: 360° in de rondte en 180° naar boven en beneden, dát is een 360° panorama foto! Kun je alleen maar digitaal laten zien op een website, een smartphone of een tablet. Die laatste twee kun je zodanig instellen dat je kunt rondkijken door het device te bewegen…
Deze techniek is erg mooi om toe te passen voor b.v. bedrijven en winkels om klanten virtueel te laten rondkijken. Ook is het mogelijk om virtuele rondleiding in woningen of gebouwen te maken, kan voor b.v. een makelaar of particuliere huizenverkopen een heel mooi presentatiemiddel zijn…

Deze panorama’s kan ik op meerdere manieren realiseren, afhankelijk van wat er moet worden vastgelegd…