Skip to content

Hosting

Je eigen hosting account, hoe werkt dat?

HaPe media verzorgt het aanmaken en instellen van je hostingaccount en domein(en) bij provider Vimexx voor een vast tarief. Dat gebeurt volledig uit en op jouw naam. De beheeraccount wordt opgezet met jouw e-mailadres waardoor jij altijd de volledige controle hebt en houdt over je account. Je betaald zelf de kosten direct aan Vimexx via een online portemonnee en / of automatische incasso. Hierdoor loop je geen risico op deactivering van je site of domeinnaam.

Let op: HaPe media is dus geen verantwoordelijke of aanspreekbare partij wat betreft het functioneren van de hosting en / of domeinnamen.

De hostingtarieven bij Vimexx zijn zeer voordelig te noemen. En wanneer je meerdere websites hebt, wordt dat verschil nog veel groter omdat er meerdere websites op één account kunnen draaien. De kosten voor domeinregistratie zijn ook veel lager…

Heb je een simpele website? Die kan al gehost worden voor €0,49 per maand / €5,88 per jaar. Tel daar bij op het .NL domein-verlengtarief van €3,89 /jaar. Dan is je website compleet gehost voor slechts €9,77 per jaar!

Voor zware websites, websites met meerdere grote mailboxen en webshops is er het Plus pakket van €4,49 per maand / €53,88 per jaar met onbeperkt dataverkeer. Inclusief .NL domeinnaam ad €3,89 is in totaal €57,57 per jaar!

In alle abonnementen bij VIMEXX zijn SSL certificaten en tape-backup standaard inbegrepen.

(Prijsniveau november 2018)

Bekijk HIER de actuele tarieven van Vimexx.

Back To Top