Skip to content
[vc_single_image image=”638″]

Service abonnement

Een WordPress website is in feite een online software programma en heeft onderhoud nodig. Door de voortdurende ontwikkelingen op internet moet de techniek constant worden aangepast om de prestaties op een hoog nivo te houden en betrouwbaarheid en veiligheid te waarborgen.

Je kunt dat een beetje vergelijken met een auto: Wil je een betrouwbaar goed functionerend voertuig, dan moet ‘ie af en toe een servicebeurt hebben. Krijgt hij die niet dan blijft hij wel gewoon rijden, maar er komt een moment dat hij niet meer start of erger nog rokend en pruttelend tot stilstand komt op de vluchtstrook…

Het is met de komst van de AVG wenselijk of eigenlijk noodzakelijk om je website door een deskundige betaald te laten onderhouden. Je moet namelijk kunnen aantonen dat in geval van bijvoorbeeld een hack met datadiefstal je website technisch up-to-date was!

Om die reden factureert HaPe media elke maand, zodat jij altijd kunt aantonen dat alles technisch in orde is, een soort maandelijkse website APK…

Het abonnement:

HaPe media biedt het volgende service abonnement aan: Een standaard WordPress website zonder speciale plugins kost €12,- / maand, een webshop met WooCommerce kost €17,50,- / maand. Maakt je site gebruik van plugins uit onderstaand lijstje, dan wordt dat bedrag verhoogd met de volgende toeslagen:

  • Nieuwbrief Deluxe: €3,00 / maand
  • Gravity forms: €2,50 / maand
  • Tickera: €5,- / maand
  • Event Calendar: €5,- / maand
  • Niet vermeld: Op aanvraag

Prijsniveau: jan 2023

Deze toeslagen staan los van de aanschaf van genoemde plugins. Wanneer je gebruik maakt van deze plugins, is een onderhoudsabonnement verplicht en dat is noodzakelijk omdat HaPe media jaarlijks update kosten moet betalen aan de producenten van deze plugins…

Als alternatief kun je zelf deze plugins aanschaffen en jaarlijks de update fee zelf aan de maker betalen…

Hoe werkt het in de praktijk:

Je ontvangt elke maand een factuur en zodra je hebt betaald voer ik de servicebeurt uit. In het service tarief zijn ook abonnementskosten voor speciale plugins opgenomen. De site wordt bewaakt met speciale software die problemen via e-mail rechsteeks aan ons rapporteert, waarna er indien gewenst direct actie wordt ondernomen.

De maandelijkse factuur is het bewijs dat je site wordt onderhouden door een specialist en dat kan van groot belang zijn bij problemen met de A(uthoriteit) P(ersoonsregistratie)!

Wanneer je aaneengesloten gebruik maakt van deze service en de site wordt b.v. gehacked of anderzijds gecompromiteerd, dan zorgt HaPe media voor kosteloos herstel van site op basis van de dagelijks gemaakte backups.

Interesse? Stuur een e-mail en je ontvangt een offerte, klik HIER.

Back To Top