Een WordPress website heeft onderhoud nodig. Door de voortdurende ontwikkelingen op internet moet de techniek constant worden aangepast om de prestaties op een hoog nivo te houden en betrouwbaarheid en veiligheid te waarborgen.

Je kunt dat een beetje vergelijken met een auto: Wil je een betrouwbaar goed functionerend voertuig, dan moet ‘ie af en toe een servicebeurt hebben. Krijgt hij die niet dan blijft hij wel gewoon rijden, maar er komt een moment dat hij niet meer start of erger nog rokend en pruttelend tot stilstand komt op de vluchtstrook…

Het abonnement:

Daarom bied ik een service abonnement aan. Voor een standaard WordPress website zonder speciale plugins reken ik €10,- / maand. Maakt je site gebruik van speciale plugins, dan wordt dat bedrag verhoogd volgens het volgende toeslagenlijstje:

  • Nieuwbrief Deluxe: €2,50 / maand
  • Gravity forms: €2,- / maand
  • Tickera: €4,- / maand
  • Anders: Op aanvraag

Deze toeslagen staan los van de aanschaf van genoemde plugins en wanneer je gebruik maakt van deze plugins, is een onderhoudsabonnement verplicht. Als alternatief kun je zelf de plugins aanschaffen en jaarlijks de update fee aan de maker betalen…

Hoe werkt het in de praktijk:

Je ontvangt elke maand een factuur en zodra je hebt betaald voer ik de servicebeurt uit. In het service tarief zijn ook abonnementskosten voor speciale plugins opgenomen. De site wordt bewaakt met speciale software die problemen via e-mail rapporteert.

Wanneer je aaneengesloten gebruik maakt van deze service en de site wordt b.v. gehacked of anderzijds gecompromiteerd, dan zorgt HaPe media voor kosteloos herstel van site op basis van de dagelijks gemaakte backups.

Interesse? Stuur een e-mail en je ontvangt een offerte, klik HIER.